Welcome to Destination IBIZA

check-in for take off

Welkom aan boord van The Event Pilots vlucht met bestemming Ibiza. The Captain en zijn flight crew brengen in deze blog de mythische eilandervaring tot bij je thuis. Maak je klaar om in je woning een bohemian sfeertje te creëren, je om te toveren in een gebronsde eilandbeauty, je smaakpapillen te verwennen met een heerlijke cocktail, je beentjes los te gooien op zwevende beats en terug met de voeten op de grond te komen met een recupererende yogasessie.

 

Start hier en haal je boarding pass op voor check-in, fasten your seatbelt en zing ‘Woow… we’re going to Ibiza’.

GO BOHEMIAN

Om een echte Ibiza beleving met je bubbel te ervaren starten we met enkele tips om de ruimte te decoreren en de tafel aan te kleden. Werk met riet, bleek hout, wit, zand en turquoise kleuren voor je aankleding. Creëer gezellige zithoekjes met een mengeling van kussens, zet een aantal windlampen met kaarsjes, leg een oud tapijt buiten op je terras en werk af met schelpen, vetplantjes en kleurrijke bloemetjes in allemaal verschillende kleine vaasjes. Neem een kijkje op ons moodboard en laat je verder inspireren.

 

Iets wat typisch is voor de Ibiza-decoratie stijl is ‘macrame’. Je kan het gebruiken om je planten mee omhoog te hangen, als tafelloper of gewoon als mooi wandornament. Bovendien kan je het zelf maken. Het internet staat vol met verschillende video’s, maar voor de beginners is deze basis tutorial een goede start.

ISLAND BEAUTY

Om de eilandervaring compleet te maken hebben we gevraagd aan Eva Trappeniers, beautyexperte en oprichtster van Von Winckelmann, om haar ultieme Ibiza beauty look met ons te delen. In deze make-up en kapseltutorial legt Eva uit hoe je op een snelle én simpele manier die zwoele vakantielook kan bekomen.

 

Ben je helemaal weg van deze ‘Island look’? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Von Winckelmann, waar je alle producten uit de tutorial terugvindt.

 

time to dance

Wat is een Ibiza beleving zonder een heerlijke cocktail in je hand terwijl je al dansend wegdroomt op verslavende muziek? Geen paniek! Wij hebben beide elementen aan boord.

 

Laten we beginnen met een heerlijk verfrissende cocktailklassieker: de Gin Fizz. De Trouble Shakers laten je in onderstaande video zien hoe het moet. Het recept van dit genot kan je ook hier downloaden.

 

Is je cocktail klaar? Zet onze Spotify playlist op en dans!

Dans hier op de Ibiza playlist

After YOGA breakdown

Ibiza is niet alleen het eiland van de stevige feestjes, maar ook het eiland van prachtige natuur en afgelegen stranden waar je volledig tot rust kan komen. Mediteren en yoga wordt dan ook veel beoefend op het eiland.

 

Toegegeven na een avondje op de dansvloer te hebben gestaan kan een recupererende yogasessie wonderen doen om je lichaam en geest weer helemaal op te laden. In deze tutorial krijg je vitale tips en praktische oefeningen die zullen zorgen voor een echte energy boost.

 

From ibiza with love

Maak nu een leuke staycation foto and share the love met je vrienden en familie. Stuur ze onze postkaart op of connecteer via een videochat om samen jullie Ibiza-moment te beleven.

 

Post je Destination Ibiza foto’s op Facebook en Instagram en tag @theeventpilots. Zo kunnen wij ook een beetje meegenieten 😉.

 

Enjoy your staycation brought to you by The Event Pilots.

Download hier de ibiza postkaart