Welcome to destination CUBA

Check-in for take off

Welkom aan boord van The Event Pilots vlucht met bestemming Cuba. The Captain en zijn flight crew hebben het beste uit Cuba verzameld om van jouw staycation een echte Caribische beleving te maken. Ontdek in deze flight post hoe je kan dansen, eten en drinken zoals de echte Cubanen. Start hier en haal je boarding pass op  voor check-in, fasten your seatbelt and wave your hands in the air.

 

Duik nu je kleerkast in en combineer een echte Cuba outfit. Heb je geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Ons moodboard helpt je op weg. Bekijk ook eens deze tutorial hoe je van een gewone sjaal een echte Cubaanse tulband maakt.

 

Cuba heeft een kleurrijke geschiedenis. Het is het land van de salsa, de rum, de oldtimers, de revolutie en zo veel meer. Als eerste stop van deze flight post kan je je kennis testen met onze leuke Cuba quiz.

VAMOS A BAILAR

Het ritme zit de Cubanen in de benen. Ze zijn ermee opgegroeid. Samen dansen in de straten is zeker geen uitzondering. Op deze staycation moet er dus gedanst worden! Beluister onze Spotify playlist om helemaal in de Cubaanse sferen te komen.
In het filmaanbod kunnen we je Dirty Dancing 2 Havana Nights aanbevelen, waar Patrick Swayze je zal betoveren met zijn dansmoves.

 

Wil je zelf een dansje verder gaan? Dancers Agency toont je hoe het moet in een swingende salsa initiatie. Tune-in op woensdag 6 mei 2020 op hun Instagram kanaal @2sdc_crew_bgt voor een live initatie. Eén, twee, drie,… vijf, zes, zeven.

luister hier naar de cuba playlist

CUBA LIBRE

Wie Cuba zegt denkt meteen aan rum en lekkere cocktails. Onze flight crew kan je alleen bijstaan vanop een veilige afstand, maar tijdens je staycation in Cuba geven we je alle inspiratie zodat je zelf aan de slag kan om de perfecte cocktail te maken. De Trouble Shakers zijn aan boord deze vlucht en laten je zien hoe je de beste Mojito maakt. Bekijk de cocktail video hieronder. Het recept kan je hier alvast downloaden. Het dansen gaat trouwens nog beter na het drinken van deze heerlijke cocktail.

 

Wil je echt local gaan? Bereid dan eens dit typisch Cubaans gerecht: Ropa Vieja. Bij wie anders dan Jeroen Meus kan je terecht voor het recept en de instructies. Klik hier om aan je kookavontuur te beginnen.

FROM CUBA WITH LOVE

Maak nu een leuke staycation foto and share the love met je vrienden en familie. Je kan ze ook een leuke postkaart of kleurtekening van de kinderen opsturen. Klik hier om de blanco kleurprent te downloaden.

 

Post je Destination Cuba foto’s op Facebook en Instagram en tag @theeventpilots. De leukste foto wint een Destination Japan event box. De fotowedstrijd loopt tot 30 juni 2020.

 

Succes en enjoy your staycation brought to you by The Event Pilots.

DOWNLOAD HIER DE CUBA POSTKAART

THE DESTINATION CUBA EVENT BOX

Wil je het Cuba gevoel tot aan je deur geleverd krijgen? Bestel dan nu onze Destination Cuba Event Box. De box bevat een set van 2 originele Havana Club glazen, 2 Havana Club zonnehoedjes, enkele Cuba servetten, een Cubaanse vlag, een set van 5 postkaarten, een Cuba tekening voor de kinderen om in te kleuren en 2 boarding passes die je nodig hebt voor de check-in.

 

De box kost €29,90 en je kan hem makkelijk bestellen door hieronder op de button te klikken. Voor meer info mail je naar eventbox@eventpilots.be.

IK WIL EEN CUBA EVENT BOX